Objetivo del Blog

El Objetivo de este blog es EXCLUSIVAMENTE, informar a los padres de la escuela montoliu de la riera de gaiá, de los TEMAS que son tratados del "Centro escolar" y la dirección del Colegio.
El resultado de los acuerdos, pautas y estatutos estarán aquí para que puedan CONOCER, el trabajo de los mismos.
-------------------------------------------------------------------
L'objectiu d'aquest bloc és EXCLUSIVAMENT, informar els pares de l'escola Montoliu de la Riera de Gaià, dels TEMES que són tractats del "Centre escolar" i la direcció de l'Escola.
El resultat dels acords, pautes i estatuts seran aquí perquè puguin CONÈIXER, el treball d'aquests.





sábado, 29 de enero de 2011

L´ayuntament de la Riera de Gaià i el Consell Esclar de l´escola Montoliu us convidem a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el DIUMENGE dia 13 de Febrer al matí, a partir de les 10h30, per tal de visitar les insta-lacions del nou centre ubicat al C/Sant Jordi, s/n.
atentament,
LÁlcalde.

el AYUNTAMIENTO de la Riera de Gaià y el Consejo Claro de la escuela Montoliu os invitamos a la jornada de puertas abiertas que tendrá lugar el DOMINGO día 13 de Febrero por la mañana, a partir de las 10h30, para visitar las instalaciones-instalaciones del nuevo centro ubicado en la C / Sant Jordi, s / n.
atentamente,
El alcalde

miércoles, 5 de enero de 2011

INFORMACIÓ Consell Escolar. GENER 2011

Hola a tothom,

Tal com us vam prometre us fem arribar les fotos que vam fer el dia que vam visitar l'escola nova. Les hem penjat en aquest enllaç del flickr.

Hola a todos,
Tal y como os prometimos os hacemos llegar las fotos que hicimos el día que visitamos la escuela nueva. Las hemos colgado en este enlace del flickr.


http://www.flickr.com/photos/33937546@N04/sets/72157625605748623/show/